Stefan Kennis

Wellicht ken je me via kennissen die je over me hebben verteld. Of je zag me op Facebook. Dan heb je gezien dat ik je help met échte service. Met eerlijke hulp bij de aan- of verkoop van je auto. Met transparantie en gewoon een goed gevoel. Ik wil graag met je kennismaken. Zoek je een auto? Wil je er juist eentje kwijt? Wil je bemiddeling bij een dealer? Bel me, app me, mail me of stuur me een bericht op Facebook. Ik regel het voor je. Maar eerst…eerst drinken we samen koffie. Bij jou of bij mij, net wat jou het beste uitkomt.

Kom direct met mij in contact en Bel of Whatsapp me direct 06 – 42109470, of vul het contactformulier in.

Wat heb ik jou te bieden?

AANKOPEN MET KENNIS

Ik sta volledig achter de auto die je van mij koopt. Hij heeft een bekende onderhoudshistorie en de kilometerstand is NAP gecontroleerd. Ze hebben uiteraard allemaal een geldige APK.

Het rijklaar maken van auto’s die ik heb gekocht, ligt in de vertrouwde handen van lokale specialisten. De kosten zijn niet vast maar op maat. Omdat jouw wensen niet die van een ander zijn. Wil je direct een nieuwe onderhoudsbeurt? Of een garantiepakket op maat?

Alles is bespreekbaar.

Wil je meer weten over aankopen? Bel of Whatsapp me direct 06 – 42109470, of vul het contactformulier in.

VERKOPEN MET KENNIS

Je wilt je auto verkopen. Misschien heb je geen idee wie je het beste kan helpen. Je hebt vast ook geen zin in allerlei vreemden die je zelf online gezette auto komen bekijken. Zogenaamde kopers die niets meer van zich laten horen en misschien niet eens komen op het moment dat je hebt afgesproken. Je wilt ook niet online je kenteken invullen en dan maar hopen dat het bedrag dat je ziet ook een serieus bod is. Je zoekt vooral geen gedoe.

Geen gedoe en een goede prijs. Ik regel het. Persoonlijk. We spreken af op het moment dat het jou uitkomt. Samen bekijken we je auto en jij vertelt me er alles over. Ik noteer, ga aan de slag en geef je binnen 48 uur een weloverwogen bod. Bij een akkoord, regel ik vervolgens alles: het transport, de vrijwaring en de betaling direct bij overdracht. Precies zoals je het wél graag wilt.

Je ziet: ik ken je al voordat ik je heb gezien.

Wil je je auto verkopen? Of heb je een vraag.
Bel of Whatsapp me direct 06 – 42109470, of vul het contactformulier in.

BEMIDDELEN MET KENNIS

Stel, je hebt een auto gezien die je graag wilt kopen. Weet je niet waar je moet beginnen? Kun je niet kiezen? Heb je geen tijd of zin om meerdere bedrijven te bezoeken? Of is onderhandelen niet jouw ding?

Laat mij het voor je regelen.

Dan ga ik die ene nieuwe of gebruikte auto voor je verzorgen tegen de juiste voorwaarden. Samen nemen we al je wensen en eisen door. We bespreken het hele proces van aankoop tot levering. Ik zorg dat het voor elkaar komt, zoals jij het wilt.

Zo weet je wat je hebt. Zo heb je Kennis.

Wil je dat ik alles voor je regel? Bel of Whatsapp me direct 06 – 42109470, of vul het contactformulier in.

0
jaar ervaring

NEEM CONTACT MET ME OP

Twijfel je nog? Of heb je misschien een andere vraag? Schroom niet om contact met me op te nemen. Vragen staat vrij en ik sta altijd klaar om je te helpen!

Industrieweg 53. 5145 PD Waalwijk

Op afspraak

 • Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, Max. bestandsgrootte: 10 MB, Max. aantal bestanden: 5.

  Mijn CV

  timeline_pre_loader

  2003

  Verkoopadviseur Seat (Auto Noordhoek)

  2005

  Verkoopleider Auto Noordhoek

  2007

  Vestigingsdirecteur Auto Noordhoek Waalwijk

  2016

  Vestigingsdirecteur Auto Noordhoek Waalwijk & Tilburg
  trots op

  8x

  beste dealer van Nederland

  2x

  beste dealer Europa

  1e plaats

  beste verkoopadviseur Nederland

  2e

  beste verkoopadviseur wereldwijd